E-kereskedelem a jövő

Kriszti 2018.05.04

A napokban olvastam egy érdekes cikket az e-kereskedelem növekedéséről Magyarországon. Tisztában voltam azzal, hogy az online kereskedelem évről évre egyre nagyobb teret hódít meg magának, de így számokkal is látva már-már félelmetes a növekedés; 2017.-ben a forgalma meghaladta a 360 milliárd forintot.


Az e-kereskedelem hazánkban mondhatni, hogy 3X gyorsabb tempóban növekszik a hagyományos kiskereskedelemhez képest. A GKI Digital feljegyzései alapján a hazai kiskereskedelmi forgalom a bevételeit 2017-ben 6%-kal tudta növelni, míg az online kiskereskedelem 18%-kal. 2017-re a vásárlói szám 6,9%-al növekedett /számokkal kifejezve ez 3 millió főt jelent/ az előző évi adathoz képest.


 

(Forrás: https://gkidigital.hu/2018/02/21/online-kiskereskedelem-2018/)


Amikor interneten szeretnénk vásárolni egy terméket, legyen az ruha, játék vagy épp elektronikai termék számos webáruház ajánlatából választhatunk és keresgélhetünk órákon át, szinte a bőség zavarában fogunk szenvedni. Jogosan merül fel bennünk a kérdés, hogy akkor saját üzletünket miért ne próbáljuk meg online is működtetni?! Így sokkal nagyobb célközönséget elérhetünk, ezáltal jó eséllyel bevételeink is növekedni fognak.

Viszont ahogy a közmondás szól: Minden kezdet nehéz…-így egy webáruház elindítása is, hiszen annak kivitelezéséhez, egyedi elemek fejlesztéséhez webfejlesztőre van szükségünk, ami valljuk be nem 2 Forint, és ezt egy újonnan induló „kisker” nem biztos, hogy meg tudja engedni.

Az előbb leírtak „könnyítése” miatt találtunk ki egy megoldást – ugyebár Cristo Solutionsmert mindenre van megoldásunk!  ahogy szlogenünk is mondja!

Amennyiben kíváncsi vagy milyen megoldással tudunk segíteni Téged saját webáruházad elindításában, akkor a következő bejegyzésünket feltétlen olvasd majd el! ;)

Kövessetek minket Facebookon /@cristosolution/ és Instagramon /cristosolutions/! :)


#ekereskedelem #webáruház #onlinevásárlás #cristosolutions #webshop